Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen en afrogen met een handdoek.

2. Materialen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

1. De wortel wassen, schillen en in plakjes snijden.

2. De paprika wassen en in klein stukjes snijden.

3. De ui snipperen, de knoflook ontvellen en zeer fijn snijden.

4. Fruit het uitje en de knoflook in een beetje olie aan in een kookpan. Wortel en paprika toevoegen en mee aanfruiten.

5. De kookpan even van het vuur afnemen en vullen met 1,5 liter water.

6. Zet de kookpan weer terug op het vuur, als het kookt de bouillontabletten erbij doen.

7. Als de groenten zachtjes is mag je de soep pureren met een staafmixer.

8. De soep op smaak brengen met rijst, kokosmelk, uitgeperste sinaasappel en een beetje peper.

9. Eventueel verse kruiden toevoegen.

10. Eet smakelijk!

      Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Vorige stap
Volgende stap