Provençaalse aardappel schotel met kippenbouten

Gereedschappen
Ingrediënten
Stappen

De voorbereiding:

1. Handen wassen en afdrogen met een handdoek.

2. Meterialen en ingrediënten pakken.

De bereidingswijze:

1. De groente wassen en de champignons ciseleren, de paprika, courgette en de aubergine in brunoise snijden.

2. De aardappelen wassen, schillen en en des (gelijke stukken) snijden.

3. De kippenbouten kruiden met kipkruiden.

4. De braadpan op een kleine pit zetten, hierin de boter laten smelten en de kippenbouten aan beiden zijden bruin bakken.

5. De aardappelen toevoegen en even meebakken en daarna de groente toevoegen.

6. Heel voorzichtig afblussen met een heel klein beetje water.

7. Het geheel 15 minuten laten stoven in de braadpan onder af en toe roeren.

8. Het geheel met kruiden op smaak brengen.

9. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!

Vorige stap
Volgende stap