Broodje eiersalade

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Haal de bakplaat uit de oven en zet de oven aan op 180 graden=.

  2. Doe het bakpapier op de bakplaat en leg hier de broodjes op. Bak ze in 10 minuten af in de oven.

  3. Doe water in de kookpan.

  4. Laat het water koken en doe de eieren er voorzichtig bij.

  5. Laat de eieren 8 minuten koken.

  6. Spoel de eieren af met koud water (laten schrikken).

  7. Pel de eieren en prak deze in een kleine bekken.

  8. Doe er ketchup, mayonaise en de kruiden bij.

  9. Meng alles goed door elkaar.

  10. Snijd de broodjes open en beleg deze met ijsbergsla en de eiersalade.

  11. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap