Vanille muffin

Gereedschappen
Ingrediƫnten
Stappen

De voorbereiding:

  1. Handen wassen met zeep en afdrogen met een handdoek.

  2. Gereedschappen en ingrediƫnten pakken.

De bereidingswijze:

  1. Haal de bakplaat uit de oven en leg hier het bakpapier op. Zet de oven aan op 180 graden.

  2. Doe de margarine in een grote bekken en klop dit met de garde zacht.

  3. Doe er de basterdsuiker bij.

  4. Kluts het ei in een kleine bekken.

  5. Doe het ei in de grote bekken erbij.

  6. Klop dit goed door.

  7. Zeef de bloem met een bolzeef boven het grote bekken.

  8. Maak in het grote bekken een glad beslag.

  9. - Verdeel het beslag over de cakevormpjes.

    - Zet de cakevormpjes op de bakplaat met het bakpapier.
    - Doe de bakplaat in het midden van de oven.
    - Zet de kookwekker op 15 minuten.

  10. Doe de ovenhandschoenen aan en haal de bakplaat uit de oven.

  11. Eet smakelijk!

    Alle spullen in de juiste volgorde afruimen, afspoelen, afwassen, afdrogen en na controle terugzetten!!!
Vorige stap
Volgende stap